Mini-camping
INFORMATIE

Wij hebben op onze knusse, door eeuwen-oude eikenbomen omgeven, terrein ca. 6 ruime kampeerplaatsen met prachtig vrij uitzicht.

U kunt bij ons genieten van de rust op het Franse platteland. Voor al onze gasten hebben wij in een gedeelte van de Grange (oude hooischuur) een gezellige ruimte. Er staat een lange tafel om even rustig te zitten, een boekje te lezen, een route uit te stippelen of te kletsen onder het genot van een drankje. Ook bij eventueel slecht weer kunt u hier heerlijk vertoeven. De ruimte is nagenoeg altijd beschikbaar, behalve tijdens de table d'hôte maaltijden.

Midden op ons terrein is het 'Rotonde-terras' met gezellige tafeltjes & stoelen, Daar is ook het INFO-caravannetje met alle info inzake wandelingen, routes, stafkaarten, brochures etc. (kaarten & routes zijn gratis te leen).

- overdekte afwasplek met warm water, handzeep, afwasborstel, teiltje en afdruip-rek;

- elke kampeerplek heeft een picknicktafel en parasol.......gratis te gebruiken !

- 2 ruime badkamers met gratis heerlijk warm water, 1 badkamer heeft een apart toilet en een ruimte met een afgesloten douche-ruimte (met regendouche-kop) en wastafel, de 2e badkamer heeft een zeer ruime douche, wastafel en toilet in 1 ruimte. Handzeep en toiletpapier gratis bechikbaar. Overal is ALTIJD warm water, zonder muntjes, drukknoppen oid.

- kampeerderskoelkast en diepvrieskist, gratis te gebruiken voor onze gasten

Voor het ultieme vakantiegemak bieden wij verder:

- table d'hôte (mee-eten, zie bij 'eten' op deze site)

- broodservice (bestellen kraakvers en vaak nog warm brood & croissants)

- kopen enkele streekprodukten en drankjes, ijsjes, vergeten boodschapjes, etc.

- gratis wifi-internet (normaal gebruik), 4G werkt ook prima

- lenen boeken (grote keuze!) en tijdschriften in de 'bieb', achterin de Grange..

- service 'wasje doen' (wij hebben geen 'kampeerders-wasmachine', maar doen dit met onze eigen wasmachine inclusief wasmiddel voor € 4,-- per volle trommel) Wij hebben geen droger, wel een wasrekje te leen...

Uitgangspunten op onze camping staan rust en natuur voorop! Ons thema is échte rust (zie ook onze 'uitgangspunten' op deze site, klik hier: 'uitgangspunten') !

LET OP ! WIJZIGING kampeermiddelen

Klik op bovenstaand plaatje voor INFO (en uitleg van de wijzigingen voor 2024) kampeermiddelen wel/niet geschikt voor kamperen bij ons ! Vragen? mail ons even.

Ook welkom zonder hond (en) ?

Natuurlijk! Honden mogen geen overlast bezorgen, dus ook zonder hond kun je hier heerlijk genieten van de rust, lekker eten etc. Het is natuurlijk wel handig als je honden en andere dieren een beetje leuk vindt :-)

------------------------------------------------------

Boeken/reserveren/optie?

Stuur een mail naar ons(campinglesfayes@orange.fr) dan sturen wij je direct ons 'reserveringsformulier' per mail!

Klik hier voor: de voorwaarden

------------------------------------------------------

Huurcaravan
Heeft u zelf geen zin een tent op te zetten of een caravan mee te nemen, dan kunt u gebruik maken van onze huurcaravan.

NIEUW 2024 ! Caravan is gerestaureerd, vernieuwing kussens bij de zithoek, geen inbouwkoelkastje meer in de caravan, MAAR: spiksplinter- nieuwe 'gewone' tafelmodel-koelkast in de Veranda, dus veel meer ruimte. Op de plek vd koelkast binnen is nu een handig kastje op maat gemaakt..

De 'Constructam' (klik hier voor de fotopagina), een oldtimercaravan met weinig kunststof, houten kastdeurtjes, echt glazen ramen, ronde raampjes, een dubbel-deurtje en andere leuke details.

De caravan is compleet ingericht met o.a.: keukengerei, een opgemaakt vast bed, (keukenlinnen, douche- en badhanddoeken zelf meenemen!), huishoudelijke spullen. Verder is er buiten een picknickbank & parasol, een hangmat, een veranda met kookplek, koelkast, werkplank & kastje', tuinstoelen met kussens. Zithoekje met 2 stoelen en tafel, etc.

 

 

 

 


 

 

 

 

Chambre d'hôte
INFORMATIE & TARIEVEN

Chambre d'hôte is de Franse variant op de Bed & Breakfast in Engeland. U 'huurt' een kamer met bed(den) met toegang tot een gastenbadkamer en 's ochtends krijgt u een heerlijk vers ontbijt.

Les Fayes biedt deze mogelijkheid op de volgende manier:

Sinds juli 2010 hebben wij geen aparte chambre d'hote-kamer meer (voorheen was deze in ons eigen huis).

Maar........we hebben een prima alternatief: indien de gîte (ons vakantiehuisje) niet verhuurd is, verhuren wij deze per nacht.

U kunt ons geheel vrijblijvend mailen voor de mogelijkheden op een bepaalde datum: campinglesfayes@orange.fr.

Wat is in de prijs inbegrepen?

- huur gîte incl. stroom & wifi
- opgemaakt bed
- bad- en keukenlinnen
- uitgebreid vers ontbijt

Wat is niet inbegrepen?
- lunch en diner
- drankjes

Wat is bij te boeken?
- 4-gangen diner / table d'hote (aangeven bij het reserveren)

Roken?
- roken is niet toegestaan

Huisdieren?

- honden zijn van harte welkom (ook meerdere), maar mogen niet op de slaapkamers verblijven. Ze kunnen beneden in de gite slapen in een door u meegenomen mand of bench of op een kleed. Op Les Fayes gelden onze 'hondenregels', vraag hier even naar.

Voor foto's + de voorwaarden, kijk op:

www.gitelesfayes.info

----------------------------------------------------------------

TARIEVEN

Prijs per nacht kamer met sfeervol opgemaakt bed van 1.80 x 2.00 meter:

2 personen € ...80,--

Meerdere personen, 1 persoon, 2e kamer erbij: prijs op aanvraag, afhankelijk van aantal personen en wel/niet in combinatie met de andere kamer. In totaal max. 4 personen.

----------------------------------------------------------------

Boeken/reserveren/optie?

Stuur een mail naar ons(campinglesfayes@orange.fr) dan sturen wij je direct ons 'reserveringsformulier' per mail!

Klik hier voor: de voorwaarden

-----------------------------------------------------------

 

 

Gîte (vakantiehuisje)
INFORMATIE

Wat is een gîte?

Een gîte is een Franse vakantiewoning in een authentiek gebouw, compleet ingericht voor een heerlijke vakantie waarbij u eigenlijk alleen uw kleding en persoonlijke spullen hoeft mee te nemen. Op Les Fayes kunt u daarbij (vrijblijvend) nog gebruik maken van de Table d'hôte (heel het jaar), broodbezorgservice (alleen in het kampeerseizoen) en andere faciliteiten, zonder dat dit inbreuk maakt op uw privacy. Vanuit de gite is er vrij uitzicht en er is een prive-terras.

De gite is het gehele jaar te huur....dus geniet van een seizoen naar keuze!

Boeken? Meer info ?

Klik op onderstaand logo voor de eigen website van onze gite: www.gitelesfayes.info

waarop je alle info, tarieven en foto's kunt vinden van ons romantische huisje ! heel het jaar te huur, dus kies een seizoen naar keuze..............

----------------------------------------------------

Herten....prachtig !...je kunt ze hier vlakbij 'gewoon' zien lopen:Les Fayes is '4x4-vriendelijk...veel mogelijkheden in de omgeving !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verblijf (camping/gite/huisje/kamer)