De voorwaarden 2022

(vergeet niet onze 'uitgangspunten' te lezen op onze website!)

Reservering huurcaravan + camping in het hoogseizoen (*)

Indien u wilt reserveren, vult u het reserveringsformulier in en drukt op het knopje 'verzenden'.

Vervolgens kijken wij of aan uw verzoek voldaan kan worden. Zo ja, dan ontvangt u de boekingsbevestiging waarop tevens het door u te betalen totaalbedrag staat alsmede het bedrag wat vooruit betaald dient te worden. Deze aanbetaling bedraagt 30% van het totaalbedrag. Indien het gevraagde reeds verhuurd is cq de camping vol (wij moeten ons houden aan een maximum aantal gasten) is, dan zullen wij u hierover informeren per e-mail.

De reservering wordt definitief vanaf het moment dat wij uw aanbetaling ontvangen hebben. Hiervan ontvangt u een bevestiging per mail.

Uiterlijk 8 weken voor uw aankomstdatum dient de resterende 70% van het totaalbedrag door u te worden voldaan.

Reservering camping buiten hoogseizoen (*)

Indien u wilt reserveren, vult u het reserveringsformulier in en drukt op het knopje 'verzenden'.

Vervolgens kijken wij of aan uw verzoek voldaan kan worden. Zo ja, dan ontvangt u de boekingsbevestiging. Indien het gevraagde reeds verhuurd is cq de camping vol is, dan zullen wij u hierover informeren per e-mail.

Aanbetaling camping

Voor de camping is alleen een aanbetaling verschuldigd bij verblijf in het hoogseizoen (*). Bij verblijf buiten het hoogseizoen is geen aanbetaling nodig en wordt er afgerekend bij vertrek . Er is wel sprake van een ' echte' reservering , dus de betalingsplicht blijft. Bij de huurcaravan gschiedt de betaling ten alle tijde zoals in het hoogseizoen.

Afrekening kosten

Eventuele maaltijden/drankjes ed. alsmede broodbestellingen worden tijdens uw verblijf op een rekening gezet, zodat u bij vertrek alles in één keer kunt afrekenen. Bij vertrek wordt tevens de toeristenbelasting in rekening gebracht.

(*)  Hoogseizoen : 1 juli tot en met 31 augustus 2022 .

Annulering

Bij een (gedeeltelijke)annulering wordt het reeds betaalde niet gerestitueerd. In overleg kan hier bij grote uitzondering van worden afgeweken.

Indien u zonder berichtgeving niet op de aangekondigde dag verschijnt heeft Les Fayes vanaf de eerstvolgende dag het recht om de reservering eenzijdig te annuleren en de betreffende accommodatie/kampeerplek aan anderen te verhuren.

Nb. Voor een eventuele annuleringsverzekering dient u zelf te zorgen. Let op! deze dekt niet alles !

Prijzen

De prijzen staan vermeld op onze website.

De weektarieven gelden voor een aaneengesloten periode van 7 nachten, waarbij (in principe) de volgende aankomst- en vertrektijden worden aangehouden (afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk en worden op de boekingsbevestiging vermeld):

- aankomstdag : vanaf 15.00 uur

- vertrekdag : uiterlijk 10.00 uur

Voor het verblijfsdeel waarvoor geen weektarief geldig kan zijn wordt het 1-nachttarief berekend.

Alle tarieven zijn exclusief toeristenbelasting.

Voor de camping wordt de prijs per nacht berekend en uw plek is vrij vanaf 15.00 uur. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Belangrijkste punten ‘ huisregels Les Fayes ‘

•  U bent aansprakelijk voor eventuele schade die u of 1 van uw eventuele groepsgenoten, of uw hond(en), aan de accommodatie of eigendommen van Les Fayes toebrengt.

•  U bent als gast van Les Fayes van harte welkom. Wij gaan er vanuit dat u de huisregels zult accepteren en naleven. Het zijn er maar een paar, de belangrijkste is dat u rekening houdt met andere gasten, de bewoners, de rust, natuur en milieu. Bij aankomst ontvangt een in INFO-pakketje.

•  U kunt kosten tijdens uw verblijf eventueel op een rekening zetten, maar let op: vooralsnog is alleen CONTANT betalen mogelijk. Uw rekening dient bij voorkeur op de dag voorafgaande aan uw vertrek en uiterlijk op de dag van vertrek contant te worden voldaan.

•  Binnen en in de nabije omgeving van de ‘gebouwen' (chambre, caravans en de gemeenschappelijke ruimtes, kampeerplekken van medekampeerders, etc.) mag niet worden gerookt. Buiten is roken toegestaan, zolang niemand er last van heeft en de peuken direct opgeruimd worden (bij voorkeur in een leeg drankblikje en niet in open asbakken).

•  Honden zijn toegestaan en heel welkom, mits ze in het bezit zijn van een paspoort met de voor Frankrijk noodzakelijke inenting (Rabies), niet behoren tot de 'verboden rassen' in Frankrijk (zie onze hondenpagina) in principe aangelijnd zijn (hiervan kan bijna altijd worden afgeweken, zie de speciale hondenpagina op deze website) buiten het terrein uitgelaten worden en geen overlast bezorgen. De eigenaren van Les Fayes hebben te allen tijde het recht honden die overlast bezorgen zoals overmatig blaffen, extreem gedrag van ongecastreerde reuen ed. van het terrein te verwijderen. Wij adviseren ervoor proberen te zorgen dat uw teefje niet loops is (dit kan eventueel met een pil geregeld worden, vraag info bij uw dierenarts); e.e.a. ondermeer in verband met het feit dat U in Frankrijk tijdens wandeling ed. wel eens een loslopende (mannelijke) hond kunt tegenkomen ! Honden mogen in principe los, maar uitsluitend onder toezicht van de baasjes (zie uitleg op website of bijlage bij de bevestiging). Een tekenband met ook bescherming tegen de zandvlieg, bijv. Scalibor, is aan te raden…

- Caravans of campers met een airco op het dak zijn helaas niet welkom. Uit ervaring is gebleken dat het geluid overlast bezorgd bij onze gasten.

- In voorgaande seizoenen is gebleken dat ons terrein niet geschikt is voor de grotere caravans en campers (het gaat dan zowel om de afmetingen als het totale gewicht). Zie website bij 'verblijf', bij twijfel graag even overleg voordat u boekt. U kunt ons altijd even mailen voor informatie, doorgeven maten ed.

- Ons 'electriciteits-systeem' is niet geschikt voor het opladen van electrische auto's en is derhalve ook niet toegestaan.

•  De eigenaren van Les Fayes hebben te allen tijde het recht gasten per direct de toegang van Les Fayes te ontzeggen, na een waarschuwing en overleg, indien zij overlast veroorzaken en/of ongewenst gedrag vertonen.

 

© Les Fayes 02/2022

 

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden